Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Dom nad jeziorem - TYLKO 25 km od Trójmiasta!

Adres obiektu Różana, 84-206 Zbychowo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 8 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.5
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.6
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

Magdalena
Dodano: 2017-07-29
Pobyt od: 2017-07-15 do 2017-07-29 IP: xx.207.41.21
 
 
   

Gościliśmy przez dwa tygodnie. Fantastyczne miejsce. Dom i ogród pozwala na pełen relaks, miejsce ciche, spokojne i bardzo kameralne. Dom z pięknym tarasem zapewnia komfort niezależnie od pogody! Fajna sypialnia, duża łazienka i funkcjonalnie wyposażona kuchnia - było bardzo wygodnie. Okolica spokojna i bezpieczna. Mały spacer pozwala na kąpiel w czystym jeziorze z miejscami do kąpieli bez "stada plażowiczów". Do lokalnego sklepu spacer, a w razie potrzeb 10 min samochodem do Wejherowa (wszystkie sklepy, także te dla zwierząt). Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, chcemy wrócić w to miejsce.


 
 

Monika
Dodano: 2017-06-19
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.73.171.47
 
 
    

Piękne miejsce. Czysto. Domek dobrze wyposażony. Dużo przestrzeni. Piękny widok z tarasu. Właściciele przemili. POLECAM!


 
 

Małgorzata i Sebastian
Dodano: 2016-08-03
Pobyt od: 2016-07-23 do 2016-07-30 IP: xx.42.26.93
 
 
  

Domek wspaniale położony dla ludzi ceniących spokój i ciszę,piękny widok z dużego funkcjonalnego tarasu.Bezpieczne i spore podwórko ,domek wyposażony we wszystko co potrzebne AGD i TV, do jeziora bardzo blisko (kawałek widoczny z tarasu i z piętra),świetna baza wypadowa do trójmiasta i okolicznych miejscowości .Polecamy serdecznie .


 
 

Joanna i Artur
Dodano: 2015-06-18
Pobyt od: 2015-06-03 do 2015-06-07
 
 
    

Znakomite miejsce do odpoczynku, z dala od zgiełku miasta, cisza, spokój, relaks wśród dźwięków natury. Cztery dorosłe osoby i nasza kochana wnusia gościły u Pani Ireny przez kilka dni korzystając z uroków domu, jego obejścia i okolicy. Dom bardzo czysty, funkcjonalny, wyposażony we wszystkie potrzebne urządzenia i akcesoria domowe(kuchenne) ... jak w domu. Zadbany i wypielęgnowany ogród, nasza wnusia była zachwycona domkiem na drzewie i ogromem miejsca do gry w piłkę, badmintona. Urokliwy taras i ciepło kominka dopełniały nam wspólnie i mile spędzone chwile. "Rzut beretem do jeziora". Przemili i uczciwi właściciele. Normalnie - nie ma się do czego "czepić":) Bardzo mile wspominamy ten pobyt na Kaszubach w domu "na zielonej górce". Jednym słowem - było super, dziękuję, pozdrawiam i szczerze polecam ;)


 
 

Michał
Dodano: 2014-07-27
Pobyt od: 2014-07-19 do 2014-07-26
 
 
    

To był nasz pierwszy wyjazd na Kaszuby i nie ostatni. Jesteśmy zauroczeni tym właśnie miejscem i bardzo zadbanym domkiem.Polecam wszystkim którzy szukają ciszy i spokoju. Do jeziora bardzo blisko i co najważniejsze bardzo płytkie zejście jednym słowem idealne miejsce do kąpieli dla maluchów. Jadąc do Zbychowo po drodze mieliśmy awarię samochodu i gdyby nie przemiła pani Irenka wcale byśmy tam nie dotarli. pozdrawiamy serdecznie.


 
 

makuch
Dodano: 2014-07-21
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-19
 
 
  

Bardzo ladnie utrzymany trawnik, ogrodek.Domek zgodnie z oferta wyposazony we wszystko co potrzebne wczasowiczowi.Wlasciciele bardzo mili isympatyczi. Napewno tu wrocimy . Barbara,Andrzej Makuch


 
 

Agata
Dodano: 2013-06-28
Pobyt od: 2013-05-29 do 2013-06-02
 
 
  

Domek bardzo przytulny, okolica spokojna i cicha. Ogród cudownie zagospodarowany...wieczór na tarasie po prostu kojący:-) Właściciele bardzo życzliwi i bezproblemowi. Dużo przestrzeni w ogrodzie dla dzieci, niewielki plac zabaw też jest niewątpliwie atutem.


 
 

Ewa
Dodano: 2012-08-20
Pobyt od: 2012-08-12 do 2012-08-18
 
 
  

Byliśmy ze znajomymi w domku, według mnie bardzo fajnie, cisza ,spokój, z dala od wrzasku. Troszkę kiepsko z dojazdami do większego miasta , ale dla zmotoryzowanych, bądź lubiących spacerować super.Domek bardzo dobrze wyposażony, bezpiecznie dla dzieci cala działka ogrodzona. W pobliżu sklepik niedaleko jeziora, bądź około kilometra bardzo dobrze wyposażony. Okolica bardzo ładna. Polecam serdecznie!!! Pozdrowienia Pani Irenko :).


 
Patrycja
Dodano: 2011-07-09
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-07-03
 

Byłam w domku z rodziną. Domek bardzo zadbany i świetnie wyposażony, co jest ogromnym atutem. Miła działka o sporej powierzchni, można swobodnie pograć, dzieci mają swobodę. Do jeziora dość blisko. W pobliżu sklepik. Szczerze polecam!


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie